Játékidő: 1.5 – 2 óra Játékosok: 1 – 4 Ajánlott életkor: 14+ Nyelvfüggőség: Gyengén nyelvfüggő Komplexitás: Összetett


29990Ft 

Tudj meg többet


Terjeszkedjetek és élesszétek újra a Földet!
Az Ébredés összetett stratégiai társasjáték különleges kártyamechanizmussal. A játékosok egyedi népeik technológiai fejlődését irányítva fedezik fel a fagyott Földet, hogy végül ők uralhassák azt.
Az Ébredés egy összetett társasjáték, 1 – 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1.5 – 2 óra is lehet. A játékot 2022-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Heavy Game of the Year kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a pakli építés, a szcenárió / küldetés / kampány, a tech trees / tech tracks és a mov-16 map addition mechanizmusokra.
Éleszd fel a civilizációt!
5000 évvel azután, hogy minden elpusztult, eljött az idő! Vezesd a törzsedet, és fedezd fel a fagyott földet. Használd ki az erőforrásait. Toborozz felszíni túlélőket, és állítsd őket az ügyed mellé. Építs gyárakat hatalmas gépekkel. És népesítsd be az ősi helyszíneket, hogy újra megtanulhasd törzsed elfeledett technológiáit.
A Revive egy nagy újrajászhatósággal bíró, aszimmetrikus játék, 1-4 fő részére, mindez harc és közvetlen konfliktus nélkül. Az 5 részes kampány végigjátszásával további tartalmak oldhatók fel, és ha az összes tartalom feloldásra került, a játék korlátlan ideig újrajátszható.