Játékidő: 20 – 30 perc Játékosok: 2 – 4 Ajánlott életkor: 14+ Komplexitás: Egyszerű


15990Ft 

Tudj meg többet


A 19. századi London lenyűgöző környezetében, a brit arisztokrácia egyikeként célod nem kevesebb, mint hogy te nyisd meg a leghíresebb és legimpozánsabb Csodák termét.
A gazdag és unatkozó nemesek bőrébe bújva, egy új és bizarr divathullámot követve elhatározod, hogy felállítasz egy Csodák termét a saját házadban: egy aprócska múzeumot, amely telis-tele van kivételes műtárgyakkal és természeti különlegességekkel, a világ minden tájékáról.
Barátaiddal is riválisaiddal szállsz versenybe, hogy egyszer és mindenkorra kiderüljön, ki büszkélkedhet a legfurcsább tárgyak legjobb kombinációjával. Aukciós házakat látogathatsz, kétes alakokkal üzletelhetsz, de akár a Picadilly üzleteiben is vadászhatsz a nem mindennapi ereklyékre. Vajon ki lesz a legimpresszívebb csodagyűjtemény birtokosa?
A játék során a győzelemhez vezető út a legjobb Csodák termének felállításán keresztül vezet: küldd az ügynökeidet London különféle helyszíneire, hogy csodakártyákat szerezhessenek (pénzért, licitálással, stb.), amelyeket a vitrinedbe helyezel. Minden játékos hírnévpontokat szerez, az akcióin keresztül.
A 2-4 játékossal játszható Csodák termének különlegessége részben abban rejlik, hogy a dinamikus előkészületek határozzák meg az egyes, 20-30 perces játszmákban alkalmazandó szabályok összességét. Teljesen különböző játékmechanizmusokat adhattok hozzá, vagy vehettek ki a játékból, akár meghatározott előkészületeket követve, akár a játéktábla teljes randomizációjával – a döntés a tiétek. A helyszínek és a hírességek több mint 150 féle kombinációjával minden játszma más, mint az előző.
A csodák terme egy könnyen tanulható társasjáték, 2 – 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 – 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, az aukció/licit, a munkás-elhelyezés, az akció draftolás és a változó setup mechanizmusokra.