Megjelenés: 2022.05.25. Kiadó: Delta Vision Játékosok száma: 1-8 fő Korosztály: 14 éves kortól Játékidő: 60-90 perc Nyelv: magyar


19990Ft 

Tudj meg többet


Évezredes hibernáció után egy veszélyes idegen szabadul el. Az elszigetelt Antarktiszon, az Outpost 31 amerikai bázis embereinek kell harcolnia az emberi alakot ölteni képes idegen ellen. Az emberi faj jövője az ő kezükben van…
A dolog – A társasjáték intenzív élmény 1-8 játékos számára. A játékasztal körül újra átélhetitek az 1982-ben forgatott kultfilm híres főszereplőinek hősi cselekedeteit.
Merüljetek el egy rendkívül moziszerű, indulattal teli atmoszférában. A lehető legjobb módon menedzseljétek a bázist, keressétek meg az optimális menekülési útvonalat, és próbáljátok megtalálni, hogy ki az asztalnál szereplő játékosok közül a Dolog. Használjátok ki az Outpost 31 akcióit, hajtsatok végre teszteket társaitokon, hogy felfedezzétek valódi természetüket, és ha a Dolog lelepleződik … készüljetek a harcra!
NE FELEJTSD, A DOLOG – A TÁRSASJÁTÉKBAN… SENKIBEN SE BÍZZ!
A dolog: A társasjáték egy közepesen összetett társasjáték, 1 – 8 játékos részére, az átlagos játékidő 1 – 1.5 óra. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szavazás, az áruló, a str-05 semi-cooperative game és a rejtett szerepek mechanizmusokra.