Játékosok száma: 1-4 fő Korosztály: 14 éves kortól Játékidő: 60 – 120 perc Nyelv: magyar


55990Ft 

Tudj meg többet


Az emberi törekvések új határa!
Az első telepesek 2037-ben érkeztek a Marsra. Az alaptábor létrehozása utáni évtizedekben különféle magáncégek önfenntartó telepek kialakításán dolgoztak.
Az egyik ilyen vállalat vezető űrhajósaként részese lehetsz a legnagyobb, legfejlettebb Mars-kolónia kialakításának. Kezdetben teljesen a Föld támogatásától függsz, és sokat kell ingáznod az űrállomás és a bolygó felszíne között. Ahogy a kolónia növekszik, a földi nyersanyagoktól való függésed úgy csökken, bányák, energiagenerátorok, vízkinyerők, üvegházak, oxigéngyárak és menedékek építésével. A célod, hogy önfenntartó kolóniává váljatok, függetlenedve minden földi szervezettől.
Ehhez meg kell találnod a túléléshez szükséges nyersanyagok – a víz, a levegő, az energia és az élelem – egyensúlyát.
Elég bátor vagy, hogy részt vegyél az emberiség legnagyobb kihívásában?
A Mars egy nagyon összetett társasjáték, 1 – 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 – 2.5 óra is lehet. A játék több, összesen 3 díjat és jelölést is kapott 2020-ban. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a kollekció gyűjtés, a hatszög-rács, a pakli tervezés és a váltakozó fázisok mechanizmusokra.