Játékidő: 1.5 – 2.5 óra Játékosok: 1 – 5 Ajánlott életkor: 14+ Komplexitás: Nagyon összetett


25990Ft 

Tudj meg többet


RIADÓ: AZ ÉRZÉKELŐK JELZIK, HOGY IDEGENEK MEGTÁMADTÁK A VÖRÖS BOLYGÓT!
Amint elkezdtétek létrehozni az első telepet a Marson, felfedeztétek, hogy nem vagytok egyedül a galaxisban… és hogy nem látnak szívesen sehol a Földön kívül. Játszd el a Marsot elérő emberi civilizáció ismerős szerepét, vagy az ellenoldalét, ami harcol, hogy megelőzze ezeknek a lényeknek a terjedését, ami megfertőzi a galaxis összes lakható bolygóját!
A Mars: Idegen invázió egy valamelyest kooperatív kiegészítő A Mars játékhoz. Ez a doboz Nathan Morse történetének négy fejezetét tartalmazza, és minden rész lehetővé teszi, hogy más módon játszd a Vital Lacerda által tervezett játékot. Játszhatsz egy mindenki ellen; teljesen kooperatív módon; és még szólóban is, ha szeretnél, a fejezettől függően. Négy friss és többször újrajátszható mód, hogy létrehozz telepeket A Marson!
A Mars: Idegen Invázió egy nagyon összetett kiegészítő A Mars társasjátékhoz, 1 – 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 – 2.5 óra is lehet. Az alapjáték több, összesen 3 díjat és jelölést is kapott 2020-ban. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a munkás-elhelyezés mechanizmusra.