Játékidő: 1.5 – 2 óra Játékosok: 1 – 4 Ajánlott életkor: 14+ Komplexitás: Közepesen összetett


26990Ft 

Tudj meg többet


Csin Si Huang-ti császár elhunyt. Hogy megvédjék őt a túlvilágon, egy nagy hadsereget kell összeállítani a hűséges harcosok szobraiból, hogy a császár sírjánál őrködjenek. Te egyike vagy azoknak, akiknek feladata e csodálatos hadsereg felépítése lesz.
Az Agyaghadsereg című játékban tehetséges iparosokat és művészeket képviselsz, akik azon fáradoznak, hogy megépítsék a szobrok csodálatos gyűjteményét. A játék során erőforrásokat gyűjtesz, fejleszted a munkásaidat, és a császár tanácsadóinak kegyeit keresed. Célod, hogy döntő szerepet játssz a terrakotta hadsereg létrehozásának folyamatában, sikeredet pedig győzelmi pontokban mérik. A játék során te és játékostársaid közösen építkeztek, de amint az ötödik játékkör véget ér, csak az egyikőtök – az építésben jártasabb – fog győzni.
Az Agyaghadsereg egy közepesen összetett társasjáték, 1 – 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1.5 – 2 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a terület befolyásolás/irányítás, a munkás-elhelyezés, a változó setup, az eco-05 income és a különböző típusú munkás mechanizmusokra.