Játékidő: 45 – 60 perc Játékosok: 1 – 4 Ajánlott életkor: 14+ Komplexitás: Közepesen összetett


23990Ft 

Tudj meg többet


Az emberiség történelme évezredek óta feljegyzésre kerül. Technológiai vívmányaink, földrajzi felfedezéseink és a boldogulásra való törekvésünk bonyolult szálakká szövődnek a könyvekben, amelyek a Földön töltött időnk történetét mesélik el. Most lehetőséged nyílik arra, hogy alakíts ezen a történeten.
Az Idő Könyvei különleges és izgalmas csavart visz a tablóépítésbe, lehetővé téve számodra három nagyszerű, más-más különleges képességkészlettel rendelkező könyv megalkotását, amelyeket megírva hihetetlen kombinációkat hozhatsz létre. Ezzel valóban kézzelfoghatóvá válik egy civilizáció története.
Az Idő Könyvei játékban a feladataid közé tartozik a könyvírás, az előtted lévő könyvekben található kártyák elolvasása, és a fejlődéssávokon való felkapaszkodás. A fordulód során a következőket teheted:
Húzz új kártyákat a kínálatból, és add azokat a saját oldalválasztékodhoz.
Írj oldalakat a könyveidbe, hogy új képességekre és győzelmipont-szerző módokra tegyél szert.
Olvass valamelyik könyvedből, hogy erőforrásokat és győzelmi pontokat szerezz, további oldalakat írj, vagy felkapaszkodj a civilizációtábla fejlődéssávjain – határ a csillagos ég!
Az idő könyvei egy közepesen összetett társasjáték, 1 – 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 – 60 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés, a kártya húzás, a pakli építés és a solitaire mechanizmusokra.