Játékidő: 30 – 120 perc Játékosok: 2 – 6 Ajánlott életkor: 14+


17990Ft 

Tudj meg többet


AZ UTOLSÓ PÉNTEK EGY HORRORJÁTÉK, AMELY EGY ELÁTKOZOTT NYÁRI TÁBORBAN JÁTSZÓDIK. EZ A TÖRTÉNET EGY HALÁLBÓL VISSZATÉRT ESZELŐSRŐL SZÓL.
1980 nyara.Egy erdei tábor új tulajdonosai felfogadtak öt barátot tanácsadónak, hogy az ingyenes nyaralásért cserébe rendbe tegyék a birtokot… de most már csak a hétvégét próbálják túlélni.
A múltban az Apacs-tábor rejtélyes események színhelye volt. A legenda szerint évekkel ezelőtt egy többszörös gyilkossággal gyanúsított férfi belefulladt a tóba, miközben a rendőrség elől menekült, de a holttestét sosem találták meg. A helyi lakosok meg vannak győződve arról, hogy egy élőhalott gyilkos szelleme kísérti a tábort…
Fiatal tábori tanácsadóként képesek lesztek túlélni a rettegés hosszú hétvégéjét? Elmenekültök? Vagy lesz bátorságotok megküzdeni az eszelőssel, és megbosszulni a barátaitokat?
Az erdő árnyékában rejtőző halhatatlan pszichopataként képes leszel elkapni az összes táborozót? El tudsz majd bújni előlük, amikor bátornak érzik magukat, és bosszút állni, amikor felkészületlenek…?
Az utolsó péntek egy 2–6 fő számára készült játék, négy rettegéssel és feszültséggel teli fejezetre osztva, melyeket egyenként vagy egyben is le tudtok játszani egyetlen hosszú, rémülettel teli éjszakán! A rémálom hamarosan kezdetét veszi.
Az utolsó péntek egy remek társasjáték, 2 – 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 30 – 120 perc is lehet. A társast, 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a visszatartott információ, a kampány/harci kártya vezérelt, a szövetségek és a memória mechanizmusokra.