Játékidő: 2 – 4 óra Játékosok: 1 – 8 Ajánlott életkor: 14+ Komplexitás: Közepesen összetett


12490Ft 

Tudj meg többet


Az ember kora véget ér!
Számolatlan földrengés rázza meg a Földet, mintha a Természet maga döntött volna úgy, elpusztítja az emberi civilizációt. De nem… mert Ő ébredezik Afrika Szívében.
E kiegészítő bemutat egy új Mérhetetlen Vént, Shudde M’ellt. Érkezését katasztrófakártyák és pusztulásos találkozáskártyák hirdetik, nemkülönben a rombolást hordozó új mítoszkártyák. Másrészt négy új nyomozó csatlakozik a titkos küzdelemhez, rengeteg új ereklye, tárgy, varázslat és tehetség segíti őket, hogy elodázhassák az emberi faj végpusztulását.
Az Eldritch Horror: Romba dőlt városok egy közepesen összetett kiegészítő az Eldritch Horror társasjátékhoz, 1 – 8 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 2 – 4 óra is lehet. Az alapjátékot 2013-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb grafika/prezentáció kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a történetmesélés, a szerepjátszás, a kockadobás és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.