Játékidő: 1.5 – 2 óra Játékosok: 2 – 4 Ajánlott életkor: 12+ Komplexitás: Közepesen összetett


16990Ft 

Tudj meg többet


Vívjátok meg újra Középfölde csatáit!
A Gyűrűháború – A kártyajáték A Gyűrűk Ura fantasztikus világában játszódó, hangulatos társasjáték. A játékosok egy-egy csapatként irányítják Középfölde szabad népeit, illetve a Homály erőit, és miközben hatalmas seregek csapnak össze, a Szövetség Mordor felé tart.
A Gyűrűháború: A kártyajáték egy közepesen összetett társasjáték, 2 – 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1.5 – 2 óra is lehet. A játékot 2022-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kampány/harci kártya vezérelt, a szövetségek, a pakli tervezés és a card play conflict resolution mechanizmusokra.
A Szabad Népek és a Sötétség epikus csatája! Kártyákkal!
A War of the Ring: The Card Game a bestseller és díjnyertes War of the Ring társasjáték ihlette kártyajáték, ami könnyedén elrepít J.R.R. Tolkien A Gyűrűk Ura varázslatos világába, ahol a játékosok saját maguk alakíthatják a Sötét Úr, Szauron és Középfölde Szabad Népei közötti drámai konfliktust.
Akár 4 játékos is részt vehet a Sötétség és a Szabad Népek küzdelmében, minden játékos egy-egy saját, a többiektől eltérő kártyapaklit használva, amelyek a háborúba sodródott, különböző frakciók erősségeit és gyengeségeit képviseli.
A Szabad Népek kétségbeesetten próbálják befejezni életük legfontosabb küldetését, hogy elpusztítsák az Egy Gyűrűt, miközben hősiesen megvédik hazájukat Szauron és gonosz szövetségesei közeledő hordáitól.
A Sötétségnek gyorsan és hatékonyan kell lecsapnia, még mielőtt a Gyűrűhordozók sikeresen teljesítenék küldetésüket; vagy megpróbálhatják lassan megrontani Frodót, sebesülésekkel, fáradsággal és a társai elvesztése miatti bánattal sújtva.
A játék során a játékosok felváltva játszanak ki kártyákat, amelyek a Gyűrű háborújának szereplőit, seregeit, tárgyait és eseményeit ábrázolják. Minden egyes kijátszott kártya segíti vagy akadályozza a Szövetség útját, ahogy az halad előre az útján; vagy a kártyák Középfölde erődítményeinek védelmére vagy meghódítására is használhatók, miközben a játékosok az egyes fordulókban aktivált új Csatatérkártyák irányításáért küzdenek.
A világ legnagyobb tolkieni művészeitől származó több, mint 100 eredeti illusztrációval, köztük a John és Fataneh Howe által megálmodott, a The Shire to Mordor galériájának lenyűgöző tájképeivel, a War of the Ring: The Card Game több mint játék – egyben egy emlékezetes gyűjtemény is a J.R.R. Tolkien által elképzelt világ minden kedvelője számára.
Itt a lehetőség, hogy úgy alakítsd a harmadkor sorsát, ahogy még soha korábban!