Játékidő: 1 – 2 óra Játékosok: 3 – 6 Ajánlott életkor: 12+ Komplexitás: Közepesen összetett


11990Ft 

Tudj meg többet


Valószínűleg nem kellett volna kirabolni azt a bankot. Azt a pikáns burritót sem kellett volna megenni reggelire. “Egyszerre egy probléma” – mondod magadnak. “Rendben Guy, ezt elszúrtad, de ez a tárgyalás jelentheti számodra a megváltást. Miközben a tanúvallomásodra készülsz, a fejedben egymásnak ellentmondó gondolatok cikáznak. Az igazat mondd? Még akkor is, ha ez börtönbe juttat?
Legyél az ügyész, aki megpróbálja elítéltetni és börtönbe juttatni Guyt, vagy képviseld Guy egyik személyiségét, és teljesítsd titkos célodat. Vedd át Guy elméjének az irányítását, és győzd meg az esküdtszéket az egyedi 3D-s játéktábla segítségével.
A Hangok a fejemben egy közepesen összetett társasjáték, 3 – 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 – 2 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szövetségek, a terület befolyásolás/irányítás, a trn-04 progressive turn order, a rejtett szerepek és a roles with asymmetric information mechanizmusokra.