Játékosok száma: 2-4 fő Korosztály: 12 éves kortól Játékidő: 30 perc/fő Nyelv: magyar


39990Ft 

Tudj meg többet


Az 1400-as évektől technikai forradalom volt a nyomtatásban. Egyre fejlettebb és hatékonyabb eszközöket, gépeket alkottak, így a könyvek és egyéb kiadványok az átlagemberek számára is elérhetővé váltak. Komoly versengés folyt a céhek között, akik igyekeztek mindenki előtt hozzájutni a legújabb technológiákhoz, hogy ezzel mindenkinél gyorsabban és jobb minőségben tudják kiszolgálni a megrendelőket. A harc napjainkban is zajlik, a modern nyomdaipar aktuális csodagépeivel és alapanyagaival.
Nyomdász cégek vezetői vagyunk és elsődleges célunk, hogy minél több és értékesebb megrendelést teljesítsünk. Folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat új technológiák bevezetésével, szélesítjük klientúránkat és a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk. Mindeközben, ha elég sikeresek vagyunk, új gyárakat nyithatunk, és meghódíthatjuk Európát a nyomdászat terén. Az a játékos nyer, aki a legnagyobb tekintélyt szerzi a szakmában és a megrendelőktől.
Az Impression egy nagyon összetett társasjáték, 1 – 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 – 2 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a váltakozó képességek és a munkás-elhelyezés mechanizmusokra.