Játékidő: 45 – 60 perc Játékosok: 1 – 6 Ajánlott életkor: 14+ Komplexitás: Egyszerű


19990Ft 

Tudj meg többet


Fellegbérc világában az égi kalózok szelek szárnyán kelnek útra, kalandok, kincsek és dicsőség után kutatva. Admirálisként változatos legénységnek parancsolsz… csakúgy, mint a kalózflotta más hajóit irányító riválisaid. A flotta minden nap másik szigetnél vet horgonyt, ahová kiküldöd a legénységed egy tagját, hogy begyűjtse a zsákmány rád eső részét, és reménykedsz, hogy visszatérve tovább erősíti a karaktereid egyre növekvő csapatát.
A Libertalia játékot először 2012-ben adták ki. Tíz évvel később, az eredeti játék megjelenését egy átdolgozott és bővített kiadással ünnepeljük meg, mely vadonatúj grafikát, játékosonként 40 karaktert, a döntetlenek rendezésére egy hírnévrendszert, egyedi zsákmányjelzőket, robusztus szóló játékmódot, és még sok mást tartalmaz.
A Libertalia: Fellegbérc szelei egy könnyen tanulható társasjáték, 1 – 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 – 60 perc. A játékot 2022-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Medium Game of the Year kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, az egyidejű akciók, a pakli tervezés, a váltakozó fázisok és a megtervezett körök/akcók mechanizmusokra.