Játékidő: 1 – 1.5 óra Játékosok: 1 – 4 Ajánlott életkor: 8+ Nyelvfüggőség: Közepesen nyelvfüggő Komplexitás: Egyszerű


17990Ft 

Tudj meg többet


Mentsd meg egy elfeledett sziget macskáit!
Legendák szólnak egy csodálatos szigetről, ahol egy ősi, bölcs, vad és játékos macskafaj telepedett le. Felderítők Szélvégről rájöttek, hogy a legendák igazak. De a szigetet Sötétkéz Vesh közeledő hadserege fenyegeti, aki el akarja pusztítani – és utána az egész világot. Fák fognak égni és ősi sziklák dőlnek össze – de van esély megmenteni ezeket a nemes lényeket.
A Macskák szigete szép családi társasjáték – nem csak macskarajongóknak! A játékosok igyekeznek a legjobban megtölteni a hajójukat megmentendő cicákkal – tetrisszerűen. A játék könnyedebb és összetettebb szabályt is tartalmaz. A logikai képességeket és az előre tervezést fejlesztő társasjáték.
A Macskák szigete egy könnyen tanulható társasjáték, 1 – 4 játékos részére, az átlagos játékidő 1 – 1.5 óra. A játékot az Év Játékának jelölték 2019-ben (BGG), illetve ebben az évben több, összesen 2 másik jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a kollekció gyűjtés, a kártya húzás, a minták és a solitaire mechanizmusokra.