Játékidő: 2.5 óra Játékosok: 1 – 5 Ajánlott életkor: 14+ Komplexitás: Nagyon összetett


47990Ft 

Tudj meg többet


A felfedezések, mágia és epikus csaták izgalmas játéka. Tartalmazza mind a 7 hőst, mind a 26 küldetést, plusz 5 új kártyát!
Ezt társasjátékot a világ egyik vezető játéktervezője, Vlaada Chvátil készítette. A Mage Knight – Bővített kiadás a korábban megjelent kiegészítők mellett néhány új játékelemet is tartalmaz!
Ez a termék nemcsak a szerepjátékok, pakliépítő játékok és a hagyományos társasjátékok mechanikáit kombinálja, hanem a Mage Knight univerzum gazdag háttértörténetével is szolgál. A dobozban az alapjáték mellett megtalálható az Elveszett Légió kiegészítő, a Krang kiegészítő és a Tezla árnyai kiegészítő is.
A játékszabályok integrálásával és egységesítésével, az 5 új kártyával és a korábbiaktól eltérő színsémájú figurákkal e doboz méltó helyet foglalhat el minden társasjátékrajongó gyűjteményében.
Ez a Bővített kiadás, amire a rajongók oly régóta vártak!
A Mage Knight: Bővített kiadás egy nagyon összetett társasjáték, 1 – 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 2.5 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a szerepjátszás és a pakli tervezés mechanizmusokra.