Játékidő: 45 – 180 perc Játékosok: 1 – 4 Ajánlott életkor: 14+ Komplexitás: Összetett


29990Ft 

Tudj meg többet


A Massachusetts állambeli Arkham álmos kisvárosában rettenthetetlen nyomozók kis csapata igyekszik feltárni az emberiséget fenyegető baljós veszedelem mivoltát. De vigyázat! A mágikus birodalom számtalan szörnyűséget rejt, és a nyomozóknak ügyelniük kell arra, hogy megőrizzék épelméjűségüket, és életben maradjanak.
A Rettegés Arkhamban: A kártyajáték egy 1–4 fős kooperatív játék, amelyben a játékosok egy-egy nyomozó szerepébe bújva iszonyatos, hátborzongató rejtélyeket próbálnak megoldani. Minden játék egy hosszabb kampány egy-egy fejezete, amelyben a döntések messzemenő és váratlan következményeket vonnak maguk után. Élő kártyajátékról (LCG®) lévén szó, rendszeresen jelennek meg hozzá új kártyák és kalandok, így a játékosok eme alapdoboz tartalmát személyre szabhatják, vagy akár saját, egyedi paklikat is alkothatnak.
A Mérhetetlen Vének várnak. Képesek vagytok leleplezni titkaikat, és életben maradni, hogy el is mesélhessétek azokat?
Az Arkham Horror: A kártyajáték egy összetett társasjáték, 1 – 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 45 – 180 perc is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az akció pontok, a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a szerepjátszás és a pakli tervezés mechanizmusokra.