A társasjáték kikölcsönzéséhez meg kell adnod nekünk a nevedet, lakcímedet, e-mail címedet és telefonszámodat. Bármi probléma esetén, ezeken az elérhetőségeken fogunk keresni, harmadik fél számára nem adjuk ki az adatokat. Az adatlap kitöltése után aláírásoddal igazolod, hogy megismerted feltételeinket és elfogadod azokat.
A játékot kiadáskor a kölcsönzőféllel közösen ellenőrizzük, így biztos lehetsz benne, hogy az hibátlan és minden tartozéka megvan. Kérünk, hogy te is hiánytalanul hozd vissza! Hiányos és sérült játékot nem tudunk visszavenni, mivel azt nem tudjuk újra kiadni. Ezesetben a játékot megvásároltnak tekintjük.
A kölcsönzéskor kauciót kell fizetned, ami az új társasjáték árával megegyező összeg, ezt csak készpénzben tudjuk elfogadni. Amikor visszahozod, a kölcsönzési díjat levonjuk a kaucióból, a többit visszakapod.
A kölcsönzési idő alapesetben 1 hét, tehát, ha hétfőn kölcsönzöd ki a játékot, a következő hét hétfőn kell visszahoznod. Hosszabbításra is van lehetőség, akár emailen, vagy telefonon is, ekkor többszöri kölcsönzési díjat vonunk le a kaucióból. Előbb is visszahozhatod, de mindenképpen minimum 1 hetes díjat fogjuk felszámolni. Javasoljuk, hogy használd ki ezt az időt a játék megismerésére, és játsszatok vele minél többet! Amennyiben nem hozod vissza, kapcsolatba lépünk veled, és ha ezután sem kapjuk vissza a játékot, azt megvásároltnak tekintjük. A játékot ezután nincs módunk cserélni vagy az értékét visszaadni.
Jó játékot kívánunk! .